Hvem er vi

Ungdomskulturhuset Vognporten åbnede i 1996, efter at Ballerup Ungdomsråd længe havde kæmpet for at få et sted for Ballerups unge.
Det lykkedes og i over 25 år har vi nu haft et hus som er helt de unges eget.

Ungdomskulturhuset Vognporten er for unge borgere i Ballerup Kommune Det er de unge der bestemmer hvordan huset skal tegne sig.
Huset drives så vidt muligt af frivillig arbejdskraft indenfor målgruppen. Huset kan desuden fungere som ”base” for foreninger eller grupper, der laver frivilligt
arbejde for unge.

Ungdomskulturhuset er først og fremmest et projektorienteret sted. Dvs. at huset står til rådighed for de af kommunens unge, der har behov for at benytte stedets faciliteter
til et projekt/opgave. Det kan bl.a. være til forberedelse og udførelse af aktiviteter for andre unge.

Det skal så vidt muligt tilstræbes, at de aktiviteter, der foregår i Ungdomskulturhuset skal være planlagte arrangementer af en bredde, der gør, at alle brugere kan deltage i dem, når de foregår.

Ungdomskulturhuset har en begrænset fast ugentlig åbningstid, for at give nye unge mulighed for at komme og stifte bekendtskab med husets faciliteter, og de aktiviteter
der foregår i det. Herudover er huset åbent i forbindelse med planlagte aktiviteter/arrangementer eller efter aftale.

Kan du være med?
JA !! du kan altid bare komme og være med, vi har altid brug for flere unge der gerne vil være aktive, og hjælpe os med at drive vores hus. Du kan altid bare dukke op i huset og melde din interesse, eller du kan kontakte vores sekretær Frank på 44772996.

Hvad hvis jeg har en fed ide ?
Alle idéer og forslag bliver budt velkommen, og som vores motto er "Vi siger aldrig nej til en ung".
Uanset hvad du godt kunne tænke dig at lave, eller om du har en fed ide til et arrangement, eller en sjov event, så bare kom med det. Vi kan hjælpe dig med at gennemføre det, og vi kan også hjælpe med det økonomiske.

Regelsæt Vognporten

Forretningsorden for styregruppen i Vognporten